Pentusuunnitelmat

 

Lapinporokoiran pentuja 

Lapponian Sky kennelin seuraava porokoirapentue on suunnitelmissa kesälle 2018. Pentueen emänä on Lumiturpa Suovilla ”Suvi” ja isänä Cammo. Suvin juoksu on nyt maaliskuussa alkanut ja käymme pikapikaa päivittämässä Suvin silmä- ja polvitarkin ajantasaisiksi ennen astutusta. Valitettavasti aiemmin varauksessa ollut tarkastusaika jouduttiin perumaan Suville puhjenneen kennelyskän vuoksi. Mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät, tapahtuu astutus pääsiäisen tienoilla ja mahdolliset pennut syntyvät helatorstain aikoihin.

Suunnitteilla on myös toinen pentue Helgalle eli Suvon Sieiddeduoddara Sávrille. Uros on vielä hieman hakusessa, muutaman potentiaalisen yksilön kanssa on jo keskusteluja käyty. Tarkemmin tästä yhdistelmästä kun uros alkaa olla selvillä. Helgan juoksuja odotellaan huhti-toukokuulle.

Hakusessa on molempien pentueiden osalta sijoituskoti mahdolliselle narttupennulle. Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä, tapaisin mielelläni kaikki pennuista kiinnostuneet mahdollisuuksien mukaan kasvotusten.