Pentusuunnitelmat

Osta puhdas lappalainen

Lappalaiskoirat ry on aloittanut “Osta puhdas lappalainen”-kampanjan. Tiesithän, että Lapponian Sky kennelin pennut ovat puhtaita lappalaisia. Ne tunnistusmerkitään, rekisteröidään, madotetaan ja tarkastetaan eläinlääkärin toimesta ennen luovutusta. Eläinlääkärin todistuksen saat kirjallisena rekisteröintipaperin kera pentusi mukaan. Lisäksi saat pennullesi elinikäisen kasvattajan tuen. Olen sekä Suomen Kennelliiton, että rotujärjestö Lappalaiskoirat ry:n jäsen, suorittanut kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Lapinporokoiran pentuja 

Monien epäonnisten vaiheiden kautta kovasti näyttäisi nyt siltä, että Helga olisi tiine ja meillä olisi vielä tänä syksynä pentuja. Pentujen pitäisi syntyä lokakuun loppuvaiheilla ja luovutusiässä ne olisivat hieman ennen joulukuun puolta väliä.  Helga eli Suvon Sieiddeduoddara Sávri on siis astutettu uroksella Cranefields Ghostmoon Aslan. Helga on ultrattu tiineeksi 21.9.2018 ja ultrassa pentuja näkyi ainakin 6, mahdollisesti 7. Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä täällä

Helgan ja Aslanin pennut syntyivät 17.10.2018. Pentuja syntyi 6 kappaletta, 2 urosta ja 4 narttua. Alustavasti urokset etsivät omaa kotia ja yksi narttupennuista etsii sijoituskotia. Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä minuun puhelimitse 0402190086 tai marjo.berg1@hotmail.com.

 

Pennut vuorokauden ikäisenä. Helga on ollut erinomainen synnyttäjä ja emä.