Pentusuunnitelmat

Osta puhdas lappalainen

Lappalaiskoirat ry on aloittanut “Osta puhdas lappalainen”-kampanjan. Tiesithän, että Lapponian Sky kennelin pennut ovat puhtaita lappalaisia. Ne tunnistusmerkitään, rekisteröidään, madotetaan ja tarkastetaan eläinlääkärin toimesta ennen luovutusta. Eläinlääkärin todistuksen saat kirjallisena rekisteröintipaperin kera pentusi mukaan. Lisäksi saat pennullesi mukaan starttipaketin sekä elinikäisen kasvattajan tuen. Olen sekä Suomen Kennelliiton, että rotujärjestö Lappalaiskoirat ry:n jäsen, suorittanut kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Lapinporokoiran pentuja 

*Päivitetty 19.3.2021*

Vetyn astutus ei valitettavasti onnistunut helmikuussa 2021, yritämme uudelleen syksyn juoksuun 2021

Vety, kuva Tuija Mustonen

Risu (Lapponian Sky Aurora Ariadna FIN MVA, FIN RTVA, TK1, BH, PMJV-18, lonkat B/C, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet, selkä LTV0, VA0, SP0, vanhempien perusteella prcd-PRA terve ja pompen terve, LTE 155 ja laukausvarma) on astutettu 18.3.2021 Benillä (Lapponian Sky Borealis Benjamin 3xsert, lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät terveet, geenitestit prcd-PRA terve, pompen terve, CMR3 terve, DM terve, LTE 144 ja laukausvarma). Toiveissa on, että pennut syntyisivät toukokuun loppupuolella!!

Risu

Ben

Lapponian Sky Borealis Bikkuliisu eli Liisu käy vielä silmä- ja polvitarkastuksessa. Toiveissa on pentuja Liisulle syksylle 2021. Urosvaihtoehtoja pohditaan.