Uutiset

Lahden pentunäyttely

Nyt on ensimmäiset omat kasvatit pyörähtäneet näyttelyssä ja kävimme isommalla porukalla Lahden pentunäyttelyssä 14.5.2017. Päivä oli kerrassaan huikea. Lapponian Sky Aurora Amelie “Sokka” oli ROP-PENTU ja RYP2-PENTU, Lapponian Sky Aurora Aapeli oli VSP-PENTU, Lapponian Sky Aurora Amelie “Sokka” ja Lapponian Sky Aurora Armas “Päre” olivat BIS2-PARI ja kennel Lapponian Sky (ryhmässä Aurora Armas, Aurora Amelie, Aurora Aapeli ja Aurora Ariadna) oli pentunäyttelyn BIS2-KASVATTAJA!!!

Kiitos Riikka Palmula ja Sophie Lindström, että Risu ja Päre olivat paikalla, kiitos Johanna Lahtinen että tulit ja olit esittämässä myös Kaamosta ROP-kehässä, Sokkaa ja Pärettä BIS-parikilpailussa ja mukana kasvattajaryhmässä, kiitos Kati Mäkelä että lähdit Oskun kanssa mukaan ja matkaseuraksi ja että olit esittämässä kasvattajaryhmää. Ihan mieletön aloitus kakaroilla. Olen ihan sanaton.

Pitkästä aikaa päivitystä

Pitkään aikaan ei ole tullutkaan sivuja päivitettyä, mutta päivitetään nyt kerralla isommin.

Piiskan kanssa on parissa näyttelyssä pyörähdetty ja varsin mukavin tuloksin, neljä PN-sijaa joista yksi Rop ja Sert kera ihan RYP4 sijoituksenkin. Piiska on tällä viikolla menossa myöskin silmä- ja polvitarkkiin ja Posiolle näyttelyyn. Kiirettä pitää.

Helgan kanssa käytiin lopputalvesta paimentamassa poroja useampaankin kertaan ja Helga on kasvanut pääkoppansa sisällä ihan hurjasti viime talvesta. Moottoria löytyy ja haukkukin löytyi poroille. Helga on kerrassaan upea paimen.

Pennun kanssa ollaan pyörähdetty myöskin sekä paimentamassa että näyttelyissä. Pennu syttyi lampaille, mutta osaa kyllä katsoa että jos joku muu on paimentamassa niin hän vain hengailee taustalla. Näyttelyissä on tullut ihan mukavia tuloksia Pennullekin.

Emma on hengaillut nyt ihan kotikoirana ja sohvachampionina pitkän tittelirivistönsä kanssa.

Milo jouduttiin valitettavasti lopettamaan pitkällisen kipuilun jäljiltä kevättalvella. Hyvää taivasmatkaa Milo <3

Syksyn ja alkutalven kuulumisia

Skyeneiti Emma kävi pyörähtämässä Tarton KV-näyttelyssä marraskuussa hienoin tuloksin, ERI1, SA, PN1, sert, cacib ja VSP -> EE MVA & C.I.B.!

Emma

Piiskan kanssa syksy on lähtenyt reippaasti käyntiin. Neiti on hyvin hakenut ja löytänyt hirviä. Nyt vain koiralle lisää tilanteita ja toistoa niin hyvä tulee. Piiska on varsin tottelevainen nuori hirvikoiranalku.